isum_logo
peopels


Prijavi se za volontiranje!

Dragi volonteri i oni koji to žele postati,

Ovim putem željeli bismo vas pozvati da se uključite u provedbu našeg projekta „Mali pokretači promjena“. Projekt se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom Gornje Vrapče i Studentskim informativnim kutkom.

Projekt „Mali pokretači promjena“ traje od listopada 2017. godine do kolovoza 2018. godine te pruža djeci mogućnost unaprjeđenja socijalnih i komunikacijskih vještina. Pritom je posebno fokusiran na suzbijanje govora mržnje direktno među vršnjacima i online putem, jednog od gorućih problema suvremenog društva koje značajno karakterizira utjecaj tehnologije na svakodnevicu. Želja projekta je sprječavanje verbalnog nasilja koje je različitim metodama moguće transformirati i u idealnom slučaju potpuno iskorijeniti, odnosno stvoriti školu s nultom tolerancijom za govor mržnje i nasilje.

Volonteri će sudjelovati u pripremi i provedbi literarnih radionica „Govor ljubavi“, u prikupljanju i sortiranju pristiglih radova u sklopu natječaja za najbolji rad „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom“ te u izradi priručnika „Surfanje s osmijehom“.

Pozivamo sve zainteresirane koji bi željeli sudjelovati u aktivnostima opisanog projekta da se prijave putem Google obrasca ili pošalju svoje podatke na mail info@isum.hr s naznakom „Volontiranje“.