isum_logo
peopels


Natječaj za najbolji likovni rad

Institut za stručno usavršavanje mladih u sklopu projekta Mali pokretači promjena, poziva sve osnovnoškolce u Hrvatskoj na sudjelovanje u natječaju za najkreativniji rad na temu Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom.

Kako bismo osvijestili mlade o pravima koja im pripadaju te im usadili uvjerenje da je na kršenje istih nužno i važno reagirati, u sklopu projekta provodimo niz aktivnosti kojima nastojimo prevenirati govor mržnje, promicati nenasilnu komunikaciju te poticati djecu na samostalno zagovaranje svojih prava, izražavanje stavova i uključivanje u društvene procese. Jedna od aktivnosti je i ovaj natječaj za najkreativniji likovni rad.

Uključi se u natječaj jer najkreativniji grupni radovi osvajaju ulaznice za kino projekciju ili kazalište za cijeli razred, a najbolji individualni radovi osvajaju slatke pakete. Pozivamo te da se inspiriraš temom natječaja, a tehnikom crtanja ili slikanja po želji preneseš svoju maštu na papir. Radovi mogu biti individualni i grupni, ali neka ne budu manji od A4 formata papira. Svoje ime i prezime, razred i ime škole napiši na na poleđini rada.

Rad pošalji najkasnije do petka 11.svibnja 2018. godine, na adresu:


Institut za stručno usavršavanje mladih

Ulica Frane Petrića 5

10 000 Zagreb

s naznakom „Za natječaj“