isum_logo
peopels


Volontiram u svom kvartu

Volontiram u svom kvartu - Volonterski centar Črnomerec projekt je u trajanju od 12 mjeseci kojeg će provoditi Institut za stručno usavršavanje mladih u partnerstvu s Vijećem Gradske četvrti Črnomerec i Studentskim informativnim kutkom.

Projektom Volontiram u svom kvartu promovirat će se i poticati volonterizam na području Gradske četvrti Črnomerec. Kroz projektne aktivnosti, predavanja, radionice, lokalnu kampanju uz promociju volonterstva radit će se I na povećanju broja volontera i organizatora volontiranja na lokalnom području.

Također, uključivanjem jedinica lokalne samouprave povezivat će se i poboljšavati odnose između organizacija civilnog društva i jedinica lokalne samouprave u provedbi volonterskih projekata i promicanju volonterizma.

Provođenjem projekta educirat će se i same volontere, raditi će se na njihovom osobnom razvoju i razvijati njihove kompetencije za timski rad.

U svom radu na ovom projektu Institut za stručno usavršavanje mladih povezivati će i potencijalne volontere s organizatorima volontiranja kako bi u što većem broj utjecali na povećanje broja volontera na području Gradske četvrti Črnomerec.