isum_logo
peopels


Poslovni klub Črnomerec: Zaposleno 42 posto polaznika Črnkasovih radionica

U tijeku je deveti ciklus radionica za traženje posla koje se održavaju u sklopu EU projekta ČRNKAS - Črnomerec poslovni klub Grada Zagreba koji ISUM provodi u partnerstvu s Europskim savjetom za metorstvo i coaching Hrvatska.

Od lipnja, 2015. godine do danas, Črnkasove radionice za traženje posla prošlo je 96 mladih nezaposlenih osoba. Čak 42% naših bivših polaznika obavijestilo nas je kako su uspješno pronašli posao. Ostali bivši polaznici su ili još uvijek u programu obrazovanja ili aktivno traže posao.

Glavni cilj Črnkasovih radionica je pripremiti mlade nezaposlene osobe za ulazak na tržište rada i predstavljanje budućem poslodavcu putem devet modula radionica. Tijekom tri tjedna provedbe radionica, osim osnovnih vještina i znanja potrebnih za traženje posla, svakom se polazniku i polaznici osigurava i individualni pristup u vidu individualnog mentoringa s trenerima iz Poslovnog kluba Črnomerec.

Zaista smo ponosni na visoki postotak zapošljavanja naših bivših polaznika i vjerujemo da će u narednim mjesecima taj postotak još rasti.

U tijeku su prijave za deseti ciklus besplatnih radionica za traženje posla te ovim putem pozivamo sve mlade da ispune prijavnicu na www.crnkas.eu i pridruže se besplatnim radionicama Poslovnog kluba Črnomerec.